Friday, December 9, 2016
9:51 PM

Hi. Assalamualaikum :)

Apa khabar semua? Sihat? Kalau sihat, Alhamdulillah . Well, dah lama kan Syika tinggal blog ni. Dah masuk 2 tahun dah pon.  Daripada mangsa SPM sampai dah jadi mangsa STPM. Yess! Syika ambik STPM and sekarang tengah tunggu result. Doakan yang terbaik untuk saya. Huhuhu....

Tujuan post kali ni just saja je nak bagitahu yang blog ni masih "hidup". So.. i will do some "renovation" for this blog yang banyak habuk (achoo!) . Syika harap korang still la follow blog ni. Sekian saja coretan untuk hari ini. Thanks sebab baca walaupun pendek :P  Assalamualaikum.

p/s : Bila update kat blog ni rasa tak syok sebab tak boleh nak letak emoji (T^T)
Sunshine ♥