Wednesday, November 28, 2012
9:56 PM
You’re bad to me, so bad to me, oh girl you’re like caffeine

Assalamualaikum semua!  Korang tertarik tak bile baca tajuk tu? Kalau tak , mesti korang tak baca kan post ni? Hehehe . Anyway , thanks for reading .  Ni nak cerita pasal sorang mamat B2ST yang buat Solo tapi duet dengan mamat dalam B2ST jugak . Its YANG YOSEOB !  Budak comel yang korang suke tu ! Hehe.

Okay . First bagi sape yang tak pernah tengok or dengar lagu yang die menyanyi ni . Silakan lah dengar kat sini :



So, ape reaction korang? Comment lah kat sini . Kite share kay? ~_^


Memandangkan ade orang yang dah tengok dan ade lagi yang belom tengok dan maybe bakal tengok , ni nak share sikit dengan korang pasal Music Video ni dengan lagu die . 

Lagu ni tentang perasaan sorang lelaki yang kena tinggal dengan kekasih die . Die cakap je yang die benci perempuan tu tapi sebenarnye die sayang perempuan tu . Huhu. What a sad lyrics :'(   Sedih jugak lah dengar lagu ni . Kalau korang tengok lyric die pon sedih . Huhu. Takpe Yoseob , bini kau banyak kat sini . Hahaha XD 

Pasal Music Video pulak , suke part mase kerusi die terapung . So STYLE!  Ohh mase simpan hati die tu pon best jugak! SMART and STYLE ! Itu je boleh cakap pasal Music Video ni . So speechless sebab terlalu best sangat Music Video ni . LOVE IT !

Okay . That's all for today . Thanks sebab baca post ni . Tinggalkan lah footstep korang kat bahagian link . Insyaallah saye jenguk korang punye blog . Bye and Assalamualaikum ^_^


Ohh layan lah Music Video KARA Hara ni jugak . Comel je ^W^




Ppyeong~ !

Sunshine ♥