Sunday, July 29, 2012
3:07 PM
Wassup! T.O.P. here

Assalamualaikum and annyeong!  Gambar di atas tiada kena mengena dengan tajuk. Hehehe. Korang tahu tak kenape tajuk hari ni macam tu? Bagi sesiapa yang tak tahu , jom terjah! Bagi sape yang tahu , terjah jugak! Hahaha XD 

Dulu saye seorang fans T-ARA . Minat sangat dengan diorang sebab diorang ni lawa dan lagu diorang best sangat! Tapi tak sangka benda ni boleh jadi macam ni. HWAYOUNG T-ARA MENJADI MANGSA BULI MEMBERNYA YANG LAIN!  What? Macam mane boleh jadi macam ni? Bukan selama ni diorang okay ke? Yup. Itulah bermain di fikiran lepas dengar berita ni tapi ia memang benar.

Kat sini korang boleh tengok ape yang diorang kat Hwayoung :  CLICK HERE

Itulah bukti yang diorang buli Hwayoung . Kesian die T^T .  Tak sangka selama ni diorang buat kat Hwayoung macam tu. Ape - ape pon , saye bukan nak bash T-ARA tapi perbuatan Jiyeon agak melampau.
Gurauan die mungkin agak melampau dan Hwayoung terasa dengan tindakan Jiyeon. Anyway fans T-ARA, jangan marah saye okay?  Ini cume pendapat saye sahaja. Ikut kehendak korang lah nak cakap ape pasal berita ni.

Okay. Setakat ni sahaje nak bagitahu. Anyway , Hwayoung FIGHTING!!  Please be strong! Sekian , assalamualaikum and jumpe lagi!
Be Strong , Hwayoung!
Sunshine ♥