Monday, July 9, 2012
6:09 PM
Hello. I'm Baek Suzy .

Annyeonghaseyo alls ! Dah lame tak jumpe korang semua. Maaf lah sebab dah lame tinggalkan blog ni. Maklumlah tahun ni saye PMR CANDIDATEZ .  Susah sikit nak update blog tahun ni.
Okay. Kali ni nak cerita pasal comeback T-ARA dan Super Junior .  Cuba korang layan dulu Music Video diorang ni.

Super Junior : Sexy , Free & Single

 T-ARA : Day By Day

Make sure kalau korang nak tengok Music Video ni , korang kena stop lagu dulu. Nanti kalau tak tutup lagu macam mane la korang nak tengok video ni.

Macam mane best tak? Super Junior kali ni konsep die berbeza sikit daripada lagu Bonamana, Mr. Simple dan Sorry Sorry. T-ara pon macam tu jugak. Konsep diorang lebih kepada seakan - akan sedih berbanding Lovey Dovey yang dulu. Hmm itu pendapat saya. Korang macam mane pulak?  Anyway , korang mesti layan 2 lagu ni. Best sangat >_<

Okay. Setakat ni saje. Maybe lepas ni cerita pasal benda lain pulak . Hehehe. Bye semua! Assalamualaikum.


Funny HyoSeo . LOL :P


Sunshine ♥